FINVERBUS

Inspiring words®

Tietotekniikka, tekniikka, ohjelmistokehitys, mobiililaitteet    

Tietotekniikka ja teknologia

 


Monikieliset ratkaisut pitkälle kehittyneeseen teknologiaan

 

Teknologia kehittyy nopeasti ja teknisten ratkaisujen tarve kasvaa lähes kaikilla toimialueilla. Kielipalvelujemme avulla voit vastata kansainvälisiin laatuvaatimuksiin. Tarjoamme teknisiä käännöksiä tietotekniikka- ja tietoliikennealan yrityksille sekä pitkälle kehittynyttä tekniikkaa käyttäville ja tarjoaville yrityksille. Palvelumme kattaa muun muassa ohjelmistokehityksen, laitteistojen komponentit, valvonta- ja tarkkailujärjestelmät, mobiililaitteiden sovellukset sekä tuotemääritykset.

Ymmärrämme käännöksien laadun tärkeyden teknisten järjestelmien, sovelluksien, ohjelmistojen ja laitteistojen virheettömän käytön sekä toiminnan kannalta. Ensiluokkaiseen ammattitaitoon ja tekniseen tuntemukseen pohjautuvat tekniset käännöspalvelumme täyttävät tietotekniikan, teknisten alojen, ohjelmistokehityksen ja tietoliikennealan korkeimmatkin vaatimukset.


FINVERBUS Translations -käännöspalvelun toimipiiriin kuuluvat muun muassa seuraavat:

     Asennusohjeet
     Grafiikka ja CAD
     Laitteistojen komponentit
     Mobiililaitteiden sovellukset
     Ohjekirjat
     Ohjelmistojen lokalisointi
     Tekniset tiedot
     Tuotemääritykset
     Tuoteoppaat
     Verkkosivustojen lokalisointi
     Vianmääritysoppaat


FINVERBUS Translations on johtava käännöspalvelujen tarjoaja, jonka tarjoamaan kuuluvat paikallisille ja maailmanlaajuisille markkinoille suunnatut tekniset käännökset ja monikieliset lokalisointiratkaisut. Tarjoamme korkealuokkaisia kielipalveluja luottamuksellisesti ja nopeasti. Pyydä meiltä lisätietoa teknisistä käännöspalveluistamme.